Szállítás és garancia

Érvényes rendelést feladni csak az internetes áruházban lehetséges, melyet e-mailben visszaigazolunk. A rendelést bankkártyás fizetéssel, közvetlen banki átutalással, PayPal pendszeren keresztül történő vagy utánvétes fizetéssel tudod kiegyenlíteni.

Szállítás, szállítási díj

A Weboldalon vásárolt termékeket, Magyarország egész területére kiszállítjuk a megrendelés feladásakor megadott címre. A szállítást az MPL teljesíti. A kézbesítés munkaidőben történik, ezért fontos, hogy olyan átvételi címet adj meg, ahol napközben elérhető vagy.

A szállítás díja egységesen 1290 Ft.

Utánvétes fizetés esetén, a szállítási díjon felül, plusz 400 Ft kerül felszámolásra.

Ingyenes szállítás

Ha a DogDays Yoga Wear oldalon 20.000 Ft felett vásárolsz, a szállítás díja ingyenes.

A kézbesítés várható ideje, a megrendeléstől számított 5, de legfeljebb 7 munkanapon belül.

Ingyenes személyes átvétel

Előre fizetés (Paypal vagy banki utalás) esetén, lehetőséged van személyesen is átvenni a megrendelt ruhadarabot az alábbi helyszínen:

Bikram Jóga Központ Astoria
1075 Bp. Károly krt. 1.

Nyitvatartás
H-Cs: 17:00-21:00
P: 15:00-19:00 között. 

Miután a rendelés összege megérkezik hozzánk, e-mailben értesítünk, hogy melyik naptól tudod átvenni a csomagodat.

Az MPL elérhetőségei:

Elektronikus levélben a customer.service@posta.hu e-mail címen, ill. a (+36 1) 333-7777 telefonszámon.

Sikertelen szállítási próbálkozás esetén a futár értesítést hagy a következő kiszállítás dátumáról. Sorozatosan sikertelen kiszállítási próbálkozásnál az Általános Szerződési Feltételekben rögzítettek szerint járunk el.

Reklamáció, visszavásárlás

Az átvett csomag tartalmát még a futár jelenlétében ellenőrizd le. Amennyiben eltérést/sérülést tapasztalsz, mihamarabb jelezd ügyfélszolgálatunkon.

Amennyiben meggondoltad magad, az átvételt követően lehetőség van a termék(ek) visszavásárlására. Ennek módjáról a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) kormányrendelet rendelkezik. Melynek értelmében, az átvételtől számított 15 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől. Elállási jogodat visszavásárlási nyilatkozat kitöltésével és ügyfélszolgálatunkra történő elküldésével tudod jelezni. Kérünk, előzetesen olvasd át az Általános Szerződési Feltételeink ide vonatkozó részét.

A visszaküldéssel kapcsolatos fontos szabályok:

  • a termék visszajuttatásának költsége a vevőt terheli.
  • utánvétes postai küldeményeket nem tudunk fogadni. A vételár visszatérítése minden esetben utólag történik.
  • csak sértetlen, eredeti állapotban/csomagolású termékeket tudunk visszavásárolni, ezért ne távolítsd el róla a címkéket, ne mosd ki a terméket, ne dobd ki a csomagolást.
  • sérült, kopott, láthatóan hordott terméket sajnos nem tudunk visszavásárolni.
  • az árú nem rendeltetésszerű használatából adódó károkat a vevő köteles megtéríteni.

Amennyiben az elállás mellett döntesz, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

A vételár visszautalása – a törvényi feltételeknek megfelelően – a termék visszaérkezésétől számított 30 napon belül megtörténik.

Garancia

Ruháinkra 6 hónap garanciát vállalunk. Figyelj rá, hogy mindig a méretednek megfelelő darabot válaszd! Bánj ruháiddal szeretettel és tartsd be a mosási útmutató tanácsait! A nem rendeltetésszerű használat, nem megfelelő méret választása, illetve a mosási útmutató figyelmen kívül hagyása miatt bekövetkezett károkért, sajnos nem tudunk garanciát vállalni.

Kapcsolat, ügyfélszolgálat

Amennyiben további kérdésed lenne, ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésedre, a hello@dogdayswear.com elektronikus levélcímen, ill. a +36 30 859 8291 telefonszámon.